Horeca terrasoverkapping

Uw terras optimaal benutten

Horeca terrasoverkapping

BENUT UW TERRAS HET HELE JAAR EN ZORG VOOR MEER OMZET

Bent u op zoek naar een horeca terrasoverkapping om uw terras optimaal te benutten in de zomer en de winter. Onze terrasoverkappingen zijn ideaal voor de bescherming tegen zon, regen en wind van uw terras.

Doordat de vensters van onze terrasoverkapping onbeperkt naast elkaar bevestigd kunnen worden kan er een zeer grote terrasoverkapping worden geplaatst. Al onze overkappingen  kunnen automatisch geheel open en dicht worden geschoven zodat uw gasten op zomerse dagen heerlijk in de buitenlucht kunnen genieten en op de koude dagen heerlijk warm kunnen zitten.

Kortom uw terras wordt het gehele jaar optimaal benut.

TERRASOVERKAPPINGEN IN DE JUISTE SFEER

HET VISITEKAARTJE VOOR UW ZAAK

Het terras als visitekaartje van uw zaak trekt bezoekers aan. Bij het realiseren van een terrasoverkapping voor uw horeca etablissement trekken we uiteraard de sfeer van uw horecazaak door. 

Wij leveren maatwerk en kiezen samen met u een oplossing die het beste past bij uw terras en horecazaak.  Zo bekijken of een glazen dak, lamellen dak of vouwdak het beste past. En stellen we alle opties samen zoals de gewenste kleur en opties voor windbescherming, verwarming en verlichting. 

INTERESSE IN ONZE LAMELLENDAKEN?

Plan een afspraak

  HORECA

  Onze terrasoverkappingen

  glazen-dak-horeca-terrasoverkapping-overzicht

  GLAZEN DAKEN

  MEER INFO

  Horeca terrasoverkapping

  LAMELLEN DAKEN

  MEER INFO

  horeca-terrasoverkapping

  VOUW DAKEN

  MEER INFO