Horeca vouwdaken

Volop genieten van het terras

Vouwdaken

BENUT UW TERRAS HET HELE JAAR EN ZORG VOOR MEER OMZET

Gasten zitten graag buiten. Ze genieten graag van het terras onder het genot van een hapje en/of drankje. Niets is dan vervelender als er last wordt ondervonden van de weersomstandigheden. Lastig voor uw gasten en voor u als horecaondernemer is het slecht voor uw omzet. Met het horeca vouwdak lost u dit probleem volledig op!

BESCHERMING VOOR ELK SEIZOEN

BESCHERMING TEGEN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Het vouwdak is namelijk naast regenwerend ook volledig zonwerend. Ook kan er gekozen worden voor een gekoppeld systeem. Zo kunt u er gemakkelijk voor kiezen om bij het ene gedeelte van uw terras wel de zon te weren en het andere gedeelte de zon juist toe te laten. Op deze manier kunnen uw gasten kiezen hoe ze het liefst van uw terras willen gaan genieten.

Uiteraard is het vouwdak ook uit te breiden met vele mogelijkheden. Denk hierbij aan zijschermen, waterafvoering en verlichting.

Previous
Next

Specificaties

VouwdakHellend of gewelfd
KleurLeverbaar in ieder RAL kleur
Max. breedte hellend13 meter per module
Max. uitval hellend10 meter per module
Max. uitval gewelfd11 meter per module

Opties

INTERESSE IN ONZE HORECA VOUWDAKEN?

Plan een afspraak

    HET VISITEKAARTJE VAN UW ZAAK

    SAMENSTELLEN VAN HET VOUWDAK

    Het terras als visitekaartje van uw zaak trekt bezoekers aan. Bij het realiseren van een vouwdak terrasoverkapping voor uw horeca etablissement trekken we uiteraard de sfeer van uw horecazaak door. 

    Wij leveren maatwerk en kiezen samen met u een oplossing die het beste past bij uw terras en horecazaak.  Zo bekijken we hoe het vouwdak het beste past en stellen we alle opties samen zoals de gewenste kleur en opties voor windbescherming, verwarming en verlichting.