Horeca lamellendak

Uitstraling en comfort op uw terras

Lamellendaken

LUXE EN SFEER OP UW TERRAS

Het lamellendak combineert luxe en sfeer op uw terras. Doormiddel van de kantelbare lamellen bepaalt u zelf de hoeveelheid zon, ventilatie en schaduw op uw terras.

Wanneer de lamellen open staan genieten uw gasten van een gefilterde zon en een heerlijk zomers briesje. Wanneer u de lamellen sluit biedt het lamellendak bescherming tegen de schadelijke Uv-straling én tegen de regen. Het beste van twee werelden gecombineerd in één systeem.

EEN LAMELLENDAK MET VEEL OPTIES

BESCHERMING TEGEN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Het lamellendak is volledig waterdicht het water wordt via een onzichtbaar gootsysteem afgevoerd. Daarnaast is het lamellendak uit te breiden met vele extra’s zoals regensensoren en windschermen. Daarnaast zijn lamellen een compliment voor iedere horecaonderneming, dankzij de strakke en prachtige vormgeving geeft het enorm veel uitstraling aan uw pand.

Uw gasten kunnen langer buiten blijven zitten en u vergroot uw aantal vierkante meters. Hierdoor kunt u uw omzet verhogen door te investeren in uw terras. 

Previous
Next

Specificaties

KleurLeverbaar in ieder RAL kleur
Max. breedte13,5 meter per module
Max. uitval12 meter per module
Max. lamelbreedte20 cm
Max. kanteling85°

Opties

INTERESSE IN ONZE HORECA LAMELLENDAKEN?

Plan een afspraak

    HET VISITEKAARTJE VAN UW ZAAK

    SAMENSTELLEN VAN HET LAMELLENDAK

    Het terras als visitekaartje van uw zaak trekt bezoekers aan. Bij het realiseren van een lamellendak terrasoverkapping voor uw horeca etablissement trekken we uiteraard de sfeer van uw horecazaak door. 

    Wij leveren maatwerk en kiezen samen met u een oplossing die het beste past bij uw terras en horecazaak.  Zo bekijken we hoe het lamellendak het beste past en stellen we alle opties samen zoals de gewenste kleur en opties voor windbescherming, verwarming en verlichting.