Horeca glazen terrasoverkapping

Een heerlijk buitengevoel

Glazen terrasoverkapping

BENUT JE TERRAS HET HELE JAAR EN ZORG VOOR MEER OMZET

De schuifbare horeca terrasoverkapping met gelaagd glas garandeert uw gasten een prettig verblijf op uw terras. Sunshine Nederland is gespecialiseerd in schuifbare horeca terrasoverkappingen van glas. Een horeca terrasoverkapping vergroot uw buitenruimte en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme tijden, maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw overkapping van glas

Het glas in onze horeca terrasoverkapping geeft veel licht en geeft een heerlijk buitengevoel.

BESCHERMING VOOR ELK SEIZOEN

BESCHERMING TEGEN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Uw omzet verhogen door te investeren in uw terras. Een terras dat vier seizoenen lang mee kan zonder weersomstandigheden die uw ideeën belemmeren. Een glazen terrasoverkapping beschermt u vier seizoenen lang tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u uw terras optimaal gebruiken.

Uiteraard kunt u uw glazen terrasoverkapping helemaal naar eigen wensen invullen. Wij denken met u mee om uw ideeën tot een mooi geheel te laten komen. Met uitgebreid advies en een lekker kopje koffie helpen wij u graag zowel bij ons in de showroom of bij u op locatie!

Specificaties

KleurLeverbaar in ieder RAL kleur
Maximale breedte400 cm
Maximale uitval690 cm

Opties

Het liefst heeft u de mogelijkheid om ook bij koelere weersomstandigheden buitengewoon te beleven.
Door uw terrasoverkapping te verrijken met glazen schuifwanden geniet u onder alle weersomstandigheden.

INTERESSE IN ONZE HORECA GLAZEN TERRASOVERKAPPINGEN?

Plan een afspraak

    HET VISITEKAARTJE VAN UW ZAAK

    SAMENSTELLEN VAN DE TERRASOVERKAPPING

    Het terras als visitekaartje van uw zaak trekt bezoekers aan. Bij het realiseren van een glazen dak terrasoverkapping voor uw horeca etablissement trekken we uiteraard de sfeer van uw horecazaak door. 

    Wij leveren maatwerk en kiezen samen met u een oplossing die het beste past bij uw terras en horecazaak.  Zo bekijken we hoe het glazen dak het beste past en stellen we alle opties samen zoals de gewenste kleur en opties voor windbescherming, verwarming en verlichting.