Daktoegang

Optimaal van uw dak genieten

Platte daken zijn niet alleen modern, maar brengen ook een aantal voordelen met zich mee in tegenstelling tot de klassieke constructie met een steil hellend dak. Zo is het dak een waardevolle gebruiksruimte. De privacy is een ander voordeel van platte daken. In tegenstelling tot de variant op de grond is het terras op een schuin dak volledig afgeschermd van de nieuwsgierige blikken van buren of voorbijlopende wandelaars op straat, terwijl je tegelijkertijd op het platte dak wat dichter bij de zon zit.

Vorige
Volgende

Dakluiken op maat

De dakluiken zijn beschikbaar in verschillende varianten. Horizontaal, verticaal, één glaselement of meerdere glaselementen, alles is mogelijk.

De modellen combineren een ruimtebesparend ontwerp met voldoende bewegingsvrijheid. Daarnaast kunnen dakluiken worden gebruikt als nooduitgangen en bieden ze vakmensen bijvoorbeeld toegang tot voorzieningen op het dak zoals ventilatiesystemen of zonnecollectoren. Een van de meest populaire toepassingsgebieden is echter in de vrijetijdssector: het dakluik leidt naar het platte dak, bijvoorbeeld uitgebreid als daktuin of dakterras en gebruikt als rustzone of zitgelegenheid voor gezellige avonden.

Sunshine Nederland is uw expert voor alle soorten dakluiken. Met behulp van onze verschillende modellen vindt u ook de perfecte raamoplossing voor uw dak.

Onze schuifdakramen

Wilt u meer informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Contactgegevens

  Havenstraat 51
  7005 AG Doetinchem
  T: 0314 204743
  E: info@sunshine-nederland.nl

  KvK : 09112571