Vouwdaken

Volop genieten van uw terras

Vouwdaken

NATUURLIJK EN COMFORTABEL GEVOEL BIJ UW WONING

Met een vouwdak creëert u een natuurlijk en comfortabel gevoel bij de woning. De strakke lijnen in het doek, hellend dak en modern design zorgen voor een stijlvolle manier om buiten te genieten met het comfort van binnen. De bescherming die de overkapping biedt tegen zon, regen en wind op het terras is heerlijk.

Wat zijn uw wensen? Wilt u ook de zijwanden afsluiten voor extra comfort? Al onze overkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk.

Bescherming voor elk seizoen

EEN VOUWDAK VOOR IEDER SEIZOEN

Het vouwdak is namelijk naast regenwerend ook volledig zonwerend. Ook kan er gekozen worden voor een gekoppeld systeem. Zo kunt u er gemakkelijk voor kiezen om bij het ene gedeelte van uw terras wel de zon te weren en het andere gedeelte de zon juist toe te laten. Op deze manier kunt u kiezen hoe u het liefst van uw terras wil genieten.

Previous
Next

Specificaties

VouwdakHellend of gewelfd
KleurLeverbaar in ieder RAL kleur
Max. breedte hellend13 meter per module
Max. uitval hellend10 meter per module
Max. uitval gewelfd11 meter per module

Opties

INTERESSE IN ONZE VOUWDAKEN?

Plan een afspraak

    EXTRA’S

    Volledig op maat gemaakt

    Uiteraard is het vouwdak ook uit te breiden met vele mogelijkheden. Denk hierbij aan vouwdak screens, heaters en verlichting.
    Wat zijn uw wensen? Wilt u ook de zijwanden afsluiten voor extra comfort? Al onze overkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk.